cursus@notuleren.nl - (085) 877 8828

ChatGPT als notuleer-tool

ChatGPT is een krachtig hulpmiddel voor het schrijven van teksten, inclusief jouw notulen en actielijsten. Als AI-taalmodel beheerst ChatGPT de taal (bijna) perfect, waaronder ook de Nederlandse taal!
Ontdek de mogelijkheden van ChatGPT door het te voorzien van de juiste opdrachten. Profiteer van de uitgebreide kennis en vaardigheden van deze super handige tool voor notulisten. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je het kunt gebruiken!

Met ChatGPT worden vergaderstukken eenvoudig te hanteren

Heb je vaak te maken met omvangrijke vergaderstukken over complexe onderwerpen? Het doorlezen ervan kost vaak veel tijd, tijd die je wellicht niet eens beschikbaar hebt.
Gelukkig kan ChatGPT in een handomdraai een overzichtelijke samenvatting maken van elk vergaderstuk. Dankzij de juiste opdrachten kun je moeiteloos de essentie eruit halen, inclusief de belangrijkste conclusies en aanbevelingen.

Bekijk een praktische video over ChatGPT en vergaderstukken.

 

ChatGPT biedt overzichtelijke samenvattingen van agendapunten

Als notulist is het soms lastig om de draad vast te houden tijdens een vergadering, vooral bij complexe onderwerpen en een ongestructureerd verloop.
Met de enorme kennis van ChatGPT over diverse onderwerpen hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. ChatGPT kan in een oogwenk complexe agendapunten samenvatten, precies zoals jij aangeeft, of het nu kort of uitgebreid moet zijn.

ChatGPT voor actiepunten en besluiten

Met de kracht van ChatGPT worden besluiten en actiepunten moeiteloos herkend en kunnen ze direct worden opgenomen in een gestructureerde actiepunten- of besluitenlijst.

ChatGPT als kennisbron

Met ChatGPT heb je een waardevolle kennisbron tot je beschikking. Het maakt niet uit welk vakgebied je vraag betreft; ChatGPT is een expert en kan inhoudelijke vragen beantwoorden en uitleg geven op jouw niveau. Zo wordt de materie van elke vergadering begrijpelijk.
ChatGPT blijkt ook na de vergadering een nuttig hulpmiddel!

Hoe verbeter je de notulen met ChatGPT?

Spelling en grammatica: ChatGPT is uitstekend in de beheersing van de Nederlandse taal en kan je notulen controleren op spelfouten en grammaticale fouten, zodat je een foutloos verslag hebt.

Schrijfstijl: Wil je je notulen een professionele en moderne uitstraling geven? ChatGPT kan je helpen je schrijfstijl te verbeteren en de notulen zakelijker en neutraler te maken.

Samenvatting: Met ChatGPT kun je een overzichtelijke samenvatting maken van je notulen, waardoor de belangrijkste punten snel en duidelijk worden weergegeven.

Inhoudelijke verrijking: Als je bepaalde passages wilt verduidelijken of aanvullende informatie nodig hebt, kan ChatGPT je helpen met extra uitleg of relevante feiten.

Kortom, ChatGPT is een waardevol hulpmiddel om je notulen te verbeteren en te optimaliseren voor een professioneel en nauwkeurig verslag van elke vergadering.

Cursus: Notuleren met ChatGPT

In de Cursus Notuleren met ChatGPT ontdek je alle mogelijkheden die deze krachtige tool biedt om je te ondersteunen bij het notuleren. Je leert hoe je ChatGPT op een verantwoorde manier kunt gebruiken om efficiƫnt en accuraat notulen te maken, inclusief het controleren en verbeteren van spelling en grammatica, het samenvatten van agendapunten en het identificeren van actiepunten en besluiten.

Daarnaast leer je hoe je ChatGPT kunt inzetten om je schrijfstijl te verbeteren en je notulen zakelijker, neutraler en moderner te maken. Ook wordt uitgelegd hoe je ChatGPT kunt gebruiken als een waardevolle kennisbron om inhoudelijke vragen te beantwoorden en complexe onderwerpen begrijpelijk te maken.

Informatie over Notuleren met ChatGPT

Met de Cursus Notuleren met ChatGPT ben je goed voorbereid om het maximale uit deze handige tool te halen en je notuleervaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Privacy en Disclaimer