cursus@notuleren.nl - (085) 877 8828

ChatGPT voor vergaderstukken

Heb je regelmatig te maken met uitgebreide vergaderstukken over complexe onderwerpen? Het kost veel tijd om ze volledig door te nemen, tijd die je mogelijk niet hebt. Gelukkig kan ChatGPT je helpen! Met de juiste opdrachten kan ChatGPT snel een overzichtelijke samenvatting maken van elk vergaderstuk. Je kunt moeiteloos de essentie eruit halen, inclusief de belangrijkste conclusies en aanbevelingen.

In deze video laat ik je zien hoe je in minder dan 3 minuten kunt ontdekken wat er staat in een uitgebreide beleidsnotitie en wat de belangrijkste conclusies en aanbevelingen zijn.

Als notulist kun je op deze manier snel de belangrijkste punten doornemen. Mocht je toch meer details nodig hebben, dan kun je natuurlijk altijd het volledige vergaderstuk raadplegen na de vergadering.

Cursus: Notuleren met ChatGPT

In de Cursus Notuleren met ChatGPT ontdek je alle mogelijkheden die deze krachtige tool biedt om je te ondersteunen bij het notuleren. Je leert hoe je ChatGPT op een verantwoorde manier kunt gebruiken om efficiƫnt en accuraat notulen te maken, inclusief het controleren en verbeteren van spelling en grammatica, het samenvatten van agendapunten en het identificeren van actiepunten en besluiten.

Daarnaast leer je hoe je ChatGPT kunt inzetten om je schrijfstijl te verbeteren en je notulen zakelijker, neutraler en moderner te maken. Ook wordt uitgelegd hoe je ChatGPT kunt gebruiken als een waardevolle kennisbron om inhoudelijke vragen te beantwoorden en complexe onderwerpen begrijpelijk te maken.

Informatie over Notuleren met ChatGPT

Met de Cursus Notuleren met ChatGPT ben je goed voorbereid om het maximale uit deze handige tool te halen en je notuleervaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Privacy en Disclaimer