cursus@notuleren.nl - (085) 877 8828

Is ChatGPT effectief?

Wie notuleert er eigenlijk als je notuleert met de laptop? Niet de laptop, maar jij. Zo is het ook bij het notuleren met ChatGPT. Het is niet ChatGPT die notuleert, maar jij bent de notulist.

Als notulist kun je ChatGPT inzetten voor verschillende taken rond het notuleren. Hieronder zie je de meest gebruikte taken:

Illustratie van mogelijkheden ChatGPT bij het notuleren

Bij deze taken zie je een indicatie van de tijdwinst en de kwaliteit van het resultaat. Zo helpt ChatGPT om zeer snel vergaderstukken heel goed te begrijpen. Bij het maken van een besluitenlijst heeft ChatGPT wat meer moeite: er worden teveel triviale besluiten opgenomen, handmatige aanpassingen zijn nodig en dit kost helaas tijd.

Bij schrijfstijl, spelling en grammatica is het rendement natuurlijk afhankelijk van je eigen vaardigheden. Schrijf je al heel goed, dan zal het rendement relatief laag zijn. Ben je een minder geroutineerde notulist zal je veel hebben op dit vlak. Je kunt ChatGPT trouwens trainen in het toepassen van jouw eigen schrijfstijl!

Cursus: Notuleren met ChatGPT

In de Cursus Notuleren met ChatGPT ontdek je alle mogelijkheden die deze krachtige tool biedt om je te ondersteunen bij het notuleren. Je leert hoe je ChatGPT op een verantwoorde manier kunt gebruiken om efficiƫnt en accuraat notulen te maken, inclusief het controleren en verbeteren van spelling en grammatica, het samenvatten van agendapunten en het identificeren van actiepunten en besluiten.

Daarnaast leer je hoe je ChatGPT kunt inzetten om je schrijfstijl te verbeteren en je notulen zakelijker, neutraler en moderner te maken. Ook wordt uitgelegd hoe je ChatGPT kunt gebruiken als een waardevolle kennisbron om inhoudelijke vragen te beantwoorden en complexe onderwerpen begrijpelijk te maken.

Informatie over Notuleren met ChatGPT

Met de Cursus Notuleren met ChatGPT ben je goed voorbereid om het maximale uit deze handige tool te halen en je notuleervaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Privacy en Disclaimer